Blitz

 Breaking News

Disa veprime të thjeshta që do iu bëjnë të ndiheni më mirë

June 18
14:51 2016

Çfarë të bëni nëse iu mpihen duart?

Çfarë të bëni nëse iu mpihen duart?
Picture 9 of 9

Kjo “fjetje” e gjymtyrëve tuaja të sipërme ndodh për shkak të ngushtimit që pëson tufa e nervave që është përgjegjëse për transmetimin e sinjaleve nga dora në drejtim të trurit. Shtrihuni, çlironi qafën tuaj dhe mpirja do të zhduket.

Trupi ynë mund të konsiderohet si një ndër mekanizmat më interesantë në tokë dhe si i tillë ka një sërë lëvizjesh që mund të ndihmojnë në mirëfunksionimin e tij. Këto veprime të thjeshta do iu ndihmojnë tu jepni zgjidhje problemeve fizike të përditshme.

Tags
Share