Blitz

 Breaking News

Disa veprime të thjeshta që do iu bëjnë të ndiheni më mirë

June 18
14:51 2016

Çfarë të bëni nëse nuk dëgjoni aq mirë?

Çfarë të bëni nëse nuk dëgjoni aq mirë?
Picture 2 of 9

Përgjigja është e thjeshtë. Mundohuni të afroheni për të dëgjuar më mirë, por me veshin e djathtë. Veshi i djathtë priret të “përthithë” fjalët, ndërsa i majti, tonet muzikore. Kjo ndarje ndodh për shkak të funksioneve të ndryshme të hemisferave të trurit.

Trupi ynë mund të konsiderohet si një ndër mekanizmat më interesantë në tokë dhe si i tillë ka një sërë lëvizjesh që mund të ndihmojnë në mirëfunksionimin e tij. Këto veprime të thjeshta do iu ndihmojnë tu jepni zgjidhje problemeve fizike të përditshme.

Tags
Share