Blitz

 Breaking News

Disa veprime të thjeshta që do iu bëjnë të ndiheni më mirë

June 18
14:51 2016

Si të trajtoni fytin që iu djeg?

Si të trajtoni fytin që iu djeg?
Picture 1 of 9

Mund të duket e çuditshme, por një kruarje e veshit mund t’iu vijë në ndihmë. Kjo për shkak se kruarja e veshit stimulon çlirimin e spazmave të muskujve.

Trupi ynë mund të konsiderohet si një ndër mekanizmat më interesantë në tokë dhe si i tillë ka një sërë lëvizjesh që mund të ndihmojnë në mirëfunksionimin e tij. Këto veprime të thjeshta do iu ndihmojnë tu jepni zgjidhje problemeve fizike të përditshme.

Tags
Share