Blitz

 Breaking News

9 mënyrat për të lehtësuar dhembjet gjatë periodave

July 19
20:01 2016

Borziloku

Picture 1 of 9

Borziloku ka veti natyrore të “vrasë” dhembjet. Shtoni gjethe borziloku në sallatën tuaj ose bëjeni çaj.

Gjatë ciklit menstrual vajzat ndiejnë dhembje dhe lodhje.  Çdo vajzë ka dhembje të ndryshme, të cilat janë mjaft shqetësuese. Ndonjëherë pilulat nuk sjellin rezultatin e duhur dhe madje ato nuk duhet t’i përdorni shpesh. Ju e dini që çdo gjë e ka një zgjidhje.  Si të luftoni dhembjet e periodave? Shfletoni galerinë për të parë disa mënyra të thjeshta në kushte shtëpie. Këto mënyra do të kthehen në shpëtimtaret tuaja gjatë ciklit menstrual.

Tags
Share