Blitz

 Breaking News

7 ushqimet që ju ndihmojnë të ulni nivelin e stresit

April 11
18:40 2016

Salmoni

Salmoni
Picture 2 of 7

Acidet yndyrore dhe Omega 3 janë jetike për gjendjen tuaj emocionale. Peshq të tillë si sardelet apo salmoni janë burime të mira të acideve yndyrore. Njerëzit që marrin Omega 3 kanë përjetuar rreth 20% të nivelit të ankthit.

Ushqimet që hani kanë një ndikim dramatik në nivelet e stresit. Disa ushqime mund të rritin ose ulin sasinë e hormoneve të cilat ndihmojnë për të luftuar stresin. Shfletoni galerinë për të parë 7 prej ushqimeve të cilat ju ndihmojnë të luftoni stresin.

Tags
Share