Blitz

 Breaking News

7 ushqimet që ju ndihmojnë të ulni nivelin e stresit

April 11
18:40 2016

Portokalli

Portokalli
Picture 7 of 7

Portokalli përmban vitamina C, që forcon imunitetin. Vitamina C ul nivelin e stresit dhe kthen tensionin e lartë në normalitet.

Ushqimet që hani kanë një ndikim dramatik në nivelet e stresit. Disa ushqime mund të rritin ose ulin sasinë e hormoneve të cilat ndihmojnë për të luftuar stresin. Shfletoni galerinë për të parë 7 prej ushqimeve të cilat ju ndihmojnë të luftoni stresin.

Tags
Share