Blitz

 Breaking News

6 mënyra natyrale për të lehtësuar simptomat e menstruacioneve

6 mënyra natyrale për të lehtësuar simptomat e menstruacioneve
March 15
19:15 2016

Fryrje, dhembje barku, mesi dhe  koke, të vjellja dhe shumë simptoma të tjera e bëjnë rraskapitëse këtë periudhë të muajit. Sigurisht, mund të zgjidhni edhe ilaçe kundër dhembjeve, por t’i marrja e shpeshtë e tyre nuk bën mirë për shëndetin. Ne po ju tregojmë 6 mënyra për të lehtësuar simptomat e menstruacioneve:

:

Aplikimi I ngrohjes

Picture 1 of 6

1. Aplikimi I ngrohjes në barkun tuaj mund t’ ju jap një lehtësim të menjëhershëm nga dhimbja e barkut. Ju mund të përdorni një shishe me ujë të nxehtë ose një bllok ngrohjeje.

Share