Blitz

 Breaking News

3 ushqime të shëndetshme që do t’ju bëjnë të zëvendësoni menjëherë makaronat

3 ushqime të shëndetshme që do t’ju bëjnë të zëvendësoni menjëherë makaronat
February 24
19:20 2017

Kur nisni një dietë me shumë mundësi gjëja e parë që ju bën të demoralizoheni është që duhet të hiqni dorë nga disa ushqime shumë të mira, por që dihet se janë edhe me shumë kalori. Megjithatë, dietologët tregojnë se ju nuk duhet të eliminoni ushqimet që i konsideroni shumë të mira pa i zëvendësuar ato me ushqime të tjera që kanë po të njëjtat vlera.

Ne po ju japim një shembull se me çfarë mund të zëvendësoni makaronat, të cilat pëlqehen nga të gjithë. Makaronat kanë fibra dhe proteina, të njëjtat vlera ushqyese që ju mund t’i gjeni të gjitha te veza, asparagu dhe drithërat.

Gjithsesi nuk duhet tepruar në asnjë moment me masat që do të konsumoni edhe me këto ushqime të shëndetshme.

/Blitz.al/

Share