Blitz | Kliko dhe Informohu

 Lajmi Fundit

Paradoksi i ditëve tona përmes fotove

May 11
11:49 2016

“Çfarë është një individ? Çfarë është shoqëria? Ku jemi duke shkuar?”, janë disa prej pyetjeve që karikaturisti polak Paweł Kuczynski parashtron në punën e tij. Ilustrimet e tij interesante kanë fituar mjaft popullaritet për shkak të çështjeve që ai risjell në vëmendje përmes ngjyrave të tij.

Ai shpjegon se mendohet gjithmonë mirë për idenë që do të përshkojë çdo ilustrim. Në ilustrimet e përzgjedhura, vërehet kombiminimi më së miri i humorit delikat dhe idesë lidhur me natyrën e botës ku jetojmë.

Disa ilustrime risjellin në vëmendje ndarjet sociale, raportin e individëve me njëri tjetrin, “ngecjen” e tij në botën virtuale, raportin e individit me pushtetin, me qëniet e tjera të gjalla apo shpërdorimin e kohës që ikën.

Komento
Etiketimet
Shperndaje