Qofte me thjerrëza, ton, qepë të njoma dhe domate

Përsëri një recetë e lehtë, dietike, por plot me vitamina, proteina dhe fibra. Ideale si një vakt pas palestrës. E keni kuptuar tashmë që gatimi i qofteve është pasioni im. Plus … Continue reading Qofte me thjerrëza, ton, qepë të njoma dhe domate