Blitz

 Breaking News

I keni pëlqyer këto ushqime në fëmijëri? Ka ardhur koha të hiqni dorë prej tyre

April 21
15:34 2016

1. Pasta të gatshme me ton

1. Pasta të gatshme me ton
Picture 1 of 6

Në fakt, nuk bëhet fjalë vetëm për këtë lloj paste, por për të gjitha llojet e pastave që serviren të gatshme nëpër supermarkete dhe ju bëni thjesht një ngrohje. Koha e shkollës kur ndiheshit komode duke e bërë këtë gjë për t’i lehtësuar punë vetes ka mbaruar. Blini pasta dhe krijoni vetë një salcë të shëndetshme, asnjëherë nuk i dihet sesa ditë ai peshku ton ka qëndruar brenda pastës së gatshme...

Vjen një moment kur duhet patjetër të ndaloni së konsumuari ushqimet që në fëmijëri i pëlqenit aq shumë dhe duhet të filloni të përgatisni dhe mësoni njëkohësisht veten me ushqimet që i duhen trupit. Shumë prej nesh bëhen më të vetëdijshëm se si  t’i konsumojë ushqimet që këto të fundit të kontribuojnë në shëndet.

Cilado qofshin kushtet apo arsyet se pse perceptimi juaj ndaj ushqimit tenton drejt të shëndetshmes dhe ideales, duhet mbajtur mend se me kalimin e kohës, ashtu si shumë gjëra të tjera, edhe nga disa mënyra ushqyerjeje apo produkte ushqimore duhet hequr dorë, sepse kështu do të rrisni mirëqenien tuaj.

Tags
Share