Blitz | Kliko dhe Informohu

 Lajmi Fundit

5 gabimet që bëjnë të gjithë kur konsumojnë verë

May 18
12:12 2016

Nuk ka rëndësi nëse jeni konsumues i rregullt i verës apo nëse thjesht dëshironi të pini një gotë verë nëpër festa, sërish këto gabime i bëjnë të gjithë. Pirja e verës ka disa rregulla të caktuara, por këto të fundit janë të tilla vetëm për mënyrën se si duhet konsumuar ajo, çka do të thotë se nuk ka rregull t’ju tregojë se cilën verë të pëlqeni apo me çfarë e shoqëroni atë, kjo mbetet tërësisht në dorën tuaj. Ndiqni 5 gabimet që bëjnë shumica e atyre që shijojnë pirjen e verës dhe tregohuni të kujdesshëm për të mos i përsëritur ato…

Etiketimet
Shperndaje