Blitz | Kliko dhe Informohu

 Breaking News

(Video) Roboti që do të zëvendësojë femrën. Ja si do të bëjnë seks meshkujt në të ardhmen

(Video) Roboti që do të zëvendësojë femrën. Ja si do të bëjnë seks meshkujt në të ardhmen
April 05
16:47 2016

Kompania japoneze “Tenga” po tenton të çojë në një nivel superior ndjenjën e vetëkënaqësisë.

Në mënyrë që ta bëjë masturbimin sa më të paimagjinueshëm, të thjeshtë e sa më real, kompania ka nxjerrë në treg një aparat trupor të realitetit virtual të përbërë nga një pjesë që vihet në kokë, një gjoks fals dhe një mëngë robotike masturbuese.
Është e pamundur që një eksperiencë e tillë të përshkruhet me fjalë, kështu që më mirë ndiqni videon më poshtë.

Sipas asaj që raporton “Inside Reality”, aparati trupor i krijuar nga “Tenga” është dizenjuar për të përjetuar lojën seksuale “Sexy Beach”. Pra, në vend që të takoheni me njerëz për të tentuar më pas të bëni seks, kjo lojë ju mundëson menjëherë kryerjen e aktit virtual.
Forma e pajisjes, e pasur me sensorë të shumtë, bën të mundur që të përçohen impulse te përdoruesi, njësoj si të jetë duke u prekur realisht nga një njeri.

Thuhet se shpikja e nxjerrë në treg është shitur në masë për shumën e 400 dollarëve.

Tags
Share