Blitz

 Breaking News

Të gjitha bebet europiane me mikroçip nga dhjetori 2016

Të gjitha bebet europiane me mikroçip nga dhjetori 2016
March 19
21:53 2016

Ky është një informacion mjaft shqetësues dhe shumica  do të befasohen. Nga dhjetori i viti 2016 çdo foshnje e porsalindur do të ketë një mikroçip.

Kjo do të thotë se lëvizja e personit do të gjurmohet, regjistrohet dhe të dhënat për çdo individ do të ruhen.  Sipas një artikulli të Finlandës, nuk ka më kohë për të ndryshuar drejtimin e teknologjisë së kontrollit të mendjes dhe të mjekësisë ushtarake. Çipi do të vendoset nën lëkurë, një sensor GPS me një bateri të mikrodisponueshme çdo 2 vjet në klinikat shtetërore. Të dhënat do të mblidhen dhe do të transmetohen në tablet ose telefona ku aplikacioni do t’ u japë informacion prindërve dhe pediatrit njohuri rreth shëndetit të fëmijës dhe gjendjes në kohë reale.

Shumica e njerëzve nuk e kuptojnë se në fakt kjo teknologji është e vërtetë dhe ekziston tani, dhe është miratuar tashmë nga FDA (US Food and Drug Administration) për përdorim te njerëzit. Por përveç ruajtjes së të dhënave personale, këto pajisje mund të kodohen edhe për funksione të tjera.

Share