Blitz

 Breaking News

Studim: Perimet, frutat dhe seksi ju bëjnë më të lumtur

Studim: Perimet, frutat dhe seksi ju bëjnë më të lumtur
July 18
18:53 2016

Së fundmi janë bërë dy studime të ndryshme për lumturinë. Konsumimi i perimeve, frutave dhe marrëdhëniet seksuale ju bëjnë më të lumtur.

Disa australianë janë bërë pjesë e një studimi. Për një javë ata kanë konsumuar vetëm fruta dhe perime. Konsumimi i frutave dhe perimeve ka sjellë përmirësimin e kënaqësisë dhe mirëqenies së jetës. Njerëzit që ishin pjesë e këtij studimi në fund të javës ndiheshin më të lumtur dhe më të  qetë.

Një tjetër studim është bërë me disa studentë, ku është vlerësuar mënyra e jetesës të tyre. Nga ky studim rezultoi se studentët që bënin seks të rastësishëm ishin më të lumtur se pjesa tjetër. Seksi rastësor përmirëson vetë besimin dhe ata që e bëjnë këtë ndiejnë më shumë respekt për veten.
Si përfundim, hulumtuesit sugjerojnë: hani sa më shumë fruta, perime dhe bëni më shumë seks, por kujdes mos t’i kombinoni të tria.

 

Tags
Share