Blitz | Kliko dhe Informohu

 Breaking News

Sa serioze e keni marrëdhënien? Jua tregojnë rrjetet sociale…

April 27
11:17 2016

Snapchat

Snapchat
Picture 1 of 6

Ju të dy keni arritur në një fazë të marrëdhënies ku, duke rënë dakord në mënyrë jo të drejtpërdrejtë, merrni momente “pushimi”. Ju ndani me të tjerët momente të gëzueshme me shoqërinë, për t’u bashkuar sërish me njëri-tjetrin në darkë.

Falë moshës dixhitale në të cilën po jetojmë, edhe marrëdhëniet mes njerëzve po ndryshojnë dita-ditës.
Lidhjet romantike po evoluojnë dhe sot “vendtakimet” më të frekuentuara janë rrjetet sociale, të cilat po i  japin një formë të re mënyrës se si ne e trajtojmë partnerin.

Të kesh një person me rëndësi në jetën tënde do të thotë ta përfshish atë edhe në gjurmët e tua në rrjet. Fotografitë, flirtimet dhe bisedat tuaja do të shihen nga të gjithë miqtë, para, gjatë dhe pas marrëdhënies tuaj në çift.

Pikërisht për këtë, për të kuptuar se sa serioze është marrëdhënia juaj, duke u bazuar nga faqja në të cilën e shfaqni apo nga mënyra se si e shfaqni në internet, po ju listojmë platformat më sipër: