Blitz | Kliko dhe Informohu

 Lajmi Fundit

Këta yje të mëdhenj pranojnë se kanë penisë të vegjël!

March 21
20:19 2016

Madhësia e penisit ka qenë gjithmonë një tregues madhështie për meshkujt dhe si i tillë bëhet shpesh objekt diskutimi, jo vetëm për situata të humorit, por edhe për raste studimi që lidhen drejtpërdrejt me kënaqësinë seksuale. Në galerinë më poshtë do të tregojmë rastet e disa njerëzve të famshëm, rreth të cilëve është thënë se kanë një penis të vogël, si për t’u dhënë kurajë të gjithë atyre që bëjnë pjesë në këtë kategori e për t’u treguar se madhësia e penisit jo gjithmonë ndikon në atë që je në jetë:

Shperndaje