Blitz | Kliko dhe Informohu

 Lajmi Fundit

Marrëdhënia në çift e pasqyruar në 365 vizatime

April 01
09:55 2016

I riu amerikan Curtis Wiklund, fotograf e piktor, ka gjetur një mënyrë vërtet të veçantë për të surprizuar gruan e tij dhe për të përshkruar marrëdhënien e tyre.
Pas një bisede të zakonshme me njëri-tjetrin, atij i ka shkuar në mendje që çdo emocion apo ngjarje të jashtëzakonshme në përditshmëri ta ilustrojë nëpërmjet vizatimeve, për një vit të tërë.

Aty përshkruhen në mënyrë të mrekullueshme natyra e dashurisë së vërtetë, problemet në familje dhe të gjitha nuancat e një martese. Në galerinë  gjeni disa nga ilustrimet.

Etiketimet
Shperndaje