Blitz | Kliko dhe Informohu

 Lajmi Fundit

Këto janë 8 barnat (ilaçet) më të rrezikshme në planet! 

Këto janë 8 barnat (ilaçet) më të rrezikshme në planet! 
June 23
19:55 2018

Shumë ilaçe “perëndimore” prodhohen në laborator duke përdorur kimikate, ato janë shumë eksperimentale dhe më e keqja është se nuk nuk testohen tek njerëzit, përveç në momentin kur ato janë të përshkruara, aplikuara ose të injektuara.

KETO JANË 8 DROGAT MË TË RREZIKSHME në planetin tokë dhe quhen “Lufta kundër të dobtëve”

1.SSRI (frenues selektiv i rimarrjes së serotoninës) – shumë eksperimentale, pa dëshmi sigurie, mund të bllokojnë plotësisht serotoninin që çon në mendime vetëvrasëse dhe madje edhe në veprime të pakontrolluara në dem të njerëzve të tjerë.

2.Vaksina MPR ( që injektohet kundër fruthit, shytave, rubeolas) – ajo shkakton autizëm dhe çrregullime të tjera të sistemit nervor qendror dhe një sërë problemesh shëndetësore. Kur virusi VIVO i fruthit hyn në trup, sistemi imunitar kompromentohet seriozisht dhe dhe përbërësit e modifikuar gjenetikisht sulmojnë organizmin e foshnjës duke shkaktuar rezultate permanente dhe ndonjëherë fatale.

3.Vaksina e influencës – përmban deri në 50,000 pjesë (ppb) të merkurit, përveç formaldehidit, glutamat monosodium (GMS) dhe alumini. Mund të shkaktojë ndërprerje të shtatzënisë dhe aborte spontane.

4. Antibiotikët – ata shkatërrojnë florën e dobishme bakteriale të zorrëve dhe për këtë arsye dobësojnë seriozisht sistemin imunitar. Mjekët i përshkruajnë antibiotikët si të papërshtatshëm për infeksionet virale dhe që përkeqësojnë situatën!

5. Vaksina AntiHPV – e njohur për dërgimin e vajzave të reja në shok dhe koma anafilaktike. Mijëra familje kanë hedhur në gjyq prodhuesit për miliona dollarë për dëmtime kronike dhe të përhershme shëndetësore.

6.Kimioterapia – shkatërron sistemin imunitar dhe shpesh çon në zhvillimin e tumoreve të reja, sidomos të gjakut.Sshkencëtarë e dinin që në vitet 1950 se kimioterapia vetëm përkohësisht shëron kancerin, për t’u përsëritur me forcë më të madhe në pjesë të tjera të trupit! (Edhe këtu, mjekësia perëndimore e definon këtë si një sukses dhe shumë të sëmurë e aplikojnë

7.Vaksina antirotavirus “RotaTeq” – vaksina ekstremisht e dëmshme përmban viruse VIVI (G1, G2, G3, G4 dhe P1), dhe është shumë toksike . Ajo gjithashtu përmban fragmente të cirkovirusit të derrit – një virus që infekton kafshët dhe nga to transmetohet tek njerëzit

8.Vaksina polio (merret në rrugë orale dhe injektim) – Është e frikshme sepse  miliona amerikanë janë inokuluar me kancerin e përfshirë në vaksinën polio.  Në indi shumë fëmijë mbesin të paralizuar nga kjo lloj vaksine.

Përpara se të vendosni që të merrni ndonjë ilaç ose toksina kimike bëni mirë të shkoni në një mjek noturopatik dhe shihni nëse problem juaj shëndetësor ka një bazë ushqimore sepse me shumë mundësi gjithmonë ekziston një e tillë.

/Blitz.al/

Komento
Shperndaje