Blitz

 Breaking News

Futbollistët e Romës kthehen pas në kohë (foto)

March 19
13:10 2016

Ajo që nisi thjesht si një mënyrë për të kaluar kohën e lirë rezultoi një sukses i jashtëzakonshëm për Fabrizio Birimbellin.
42-vjeçari, ekspert në informatikë dhe programues, ka bërë një ndërthurje tepër interesante të futbollistëve të Romës, me piktura të vjetra të viteve ‘800.

Kjo vepër e Birimbellit, tifoz i ekipit të Romës, është vlerësuar shumë nga ndjekësit e tij të faqes “Pupazzaro” në Instagram e po ashtu edhe nga vetë futbollistët e Romës.

Daniele De Rossi

Picture 1 of 10

Share