Blitz

 Breaking News

(FOTO) Kjo shpikje është gjeniale! Nuk ka më stres të shkoni në tualet kur jeni me fustan nusërie, mjafton të përdorni…

March 24
15:52 2016

Ato që kanë provuar të bëhen nuse, kanë provuar dhe torturën e vërtetë për të shkuar në tualet, sidomos pasi je veshur me fustanin e madh të nusërisë. Duhet një ekip i tërë për të të ndihmuar. Disa të ngrenë fustanin, disa ta mbajnë pjesën e bishtit dhe dikush të kujdeset për ndonjë defekt të mundshëm. Ndonjëherë kjo pjesa që shoqërueset e nuses të shoqërojnë edhe në tualet mund të jenë të lezetshme për t’u kujtuar më vonë, por ka nga ato nuse që stresohen vërtet gjatë këtij procesi.

Ndaj një shpikje e re ka ardhur në jetë, ku me anë të një mbajtëseje fustani është shumë e lehtë për të gjitha nuset të shkojnë në tualet.

Herën tjetër që doni t’i bëni një dhuratë mikes tuaj që është në prag të dasmës, ja ku e keni zgjidhjen!

Rezultati final!

Rezultati final!
Picture 1 of 4

Share