Blitz | Kliko dhe Informohu

 Lajmi Fundit

Fëmijët që i kthyen fotot në “kryevepra”

November 26
12:15 2016

Talenti krijues i fëmijëve nuk është i kufizuar vetëm në vizatime apo në të formatuarin e të gjithë kompjuterit apo të telefonit. Talenti i tyre shkon deri te fotot.

Shkrepjet e mëposhtme supozohej të ishin të zakonshme dhe private, por kur ua lë në dorë fëmijëve ato kthehen në kryevepra. Nuk po zgjatemi, prandaj hidhini sytë pak më poshtë. /Blitz.al/

7830410-43-1479883147-650-b41a6bf4b7-1480078081 7830460-funnycutebabypicture-1479549308-650-f472d6acbf-1480078081 7830510-dolphin-photobomb-kid-scared-smile-1349391568s-1479499136-650-99e63b8680-1480078081 7830560-children-who-ruined-family-photos-17-1479504239-650-ccdb7343ba-1480078081 7830610-children-who-ruined-family-photos-12-1479504006-650-85c5215a36-1480078081 7830660-10011926_494130400709310_8339108762767799876_o-1479499565-650-e19396e80d-1480078081 7830710-hilarious-kids-who-were-born-to-photobomb-022-1479498792-650-e2364100b9-1480078081 7830760-hilarious-kids-who-were-born-to-photobomb-013-1479498519-650-ff078ee7b3-1480078081 7830810-pnbywbv-1479826706-650-3093d03a49-1480078081 7830860-nqqpgia-1479888390-650-e5b45f5398-1480078081 7830910-pic_067_clean_790-1479882075-650-7ae7e2d891-1480078081 7830960-ruined-photos-asleep-1479545644-650-ce55dfbeff-1480078081 7831010-vdllxje-1479887154-650-27538e4faf-1480078081 7831060-vw2l6l-1479544952-650-4fb5094b1d-1480078081 7831110-169730-0-1479724633-1479724638-650-77b1ceb2e6-1480078081 7831160-153615037259960145qhzfyw0fc-1479545435-650-722a915541-1480078081 7831210-z7ovk-1479827527-650-aaa290ea5d-1480078081

 

Komento
Shperndaje