Blitz

 Breaking News

Enigma e internetit, sa vajza janë në foto?

Enigma e internetit, sa vajza janë në foto?
March 17
11:02 2016

Disa thonë se duken si 12 vajza, të tjerë kanë numëruar vetëm 8 dhe disa thjesht mjaftohen me ato 4 që nuk janë pasqyruar. Pas rishikimeve, ju si mendoni, sa vajza janë në foto?
Në fakt, asnjë nga aludimet nuk është i saktë dhe, fatmirësisht, për ata që ende janë konfuzë, Tiziana e ka konfirmuar përgjigjen në koment se në fakt në foto janë vetëm 2. Po, 2 motra!
Por si janë zbuluar? Mjafton të kërkoni në Instagram nën hashtag-un #WHPidentity, një projekt që inkurajon përdoruesit të shpërndajnë fotografi në nder të individualitetit.

Share