Blitz

 Breaking News

Çudia e fundit, të karikosh celularin me… një qepë!

Çudia e fundit, të karikosh celularin me… një qepë!
October 03
13:08 2016

Shumë prej nesh ankohen përditë se bateria e celularit mbaron shumë shpejt e duhet ta karikojnë më shpesh. Një lajm interesant ka dalë kohët e fundit se si mund ta karikoni aparatin tuaj. Sipas tij, thuhet se celulari mund të karikohet nga një qepë.  Kjo mund të mendohet si një zgjidhje e mirë në rastet kur në shtëpinë tuaj nuk ka energji elektrike. Ne të gjithë varemi shumë nga ky aparat, kështu që është e rëndësishme ta karikojmë atë gjatë ditës.

Ju duhet vetëm një qepë dhe një kabllo.  Ju mund ta ngarkoni atë me energji edhe gjatë kohës që jeni duke gatuar në kuzhinë. Merrni një qepë dhe lidheni me kabllon USB.  Mendohet se ajo mund të karikojë një aparat me vlerat  2W/ 400mA dhe është llogaritur se koha totale e nevojshme për të ngarkuar një iPhone duke përdorur këtë ngarkues është rreth 5 orë. /Blitz.al/

onion-800x445

Share