Blitz | Kliko dhe Informohu

 Lajmi Fundit

Cilat janë rregullat e reja të moshës?

March 17
18:43 2016

Lumturia perceptohet ndryshe në periudha të ndryshme të jetës.
Mosha 30-vjeçare zakonisht është sinonim i krijimit të familjes dhe lindjes së fëmijëve, ndërsa mosha 40 apo 50 vjeç njihet si momenti i suksesit në karrierë.
Megjithatë, jo çdo gjë është absolute. Për shembull, disa thonë që në moshën 60-vjeçare nuk mund të quhesh më  i moshuar, përkundrazi i vjetër mund të quhesh vetëm në të 80-at.

Ndërkohë,  anglezët e konsiderojnë moshën 35-vjeçare  si moshën më të mirë për të shijuar lumturinë.
Ja cilat janë rregullat e reja të moshës.

1. Mosha 20 vjeç: lufta

Picture 1 of 7

Të gjithë e dimë historinë, përballjen me kohët e vështira, me paga të ulëta për studentët idealistë. Duke qenë në të njëzetat, kërkoni liri në karrierën që keni zgjedhur, por ju ndodh të zhgënjeheni. 36% e të rinjve në këtë moshë kthehen sërish në vatrën familjare. Tarifat e universitetit janë trefishuar që nga viti 2012, sipas studimeve, gjë që padyshim ndikon. Si përfundim mund të themi se mosha 27-vjeçare është mosha më e mirë për t’i thënë vetes: “Po shkoj drejt qëllimit dhe po e arrij!”

Komento
Shperndaje