Blitz | Kliko dhe Informohu

 Lajmi Fundit

6 Ushqimet që nuk skadojnë kurrë

August 23
17:29 2016

 

Data e skadencës është një nga problemet që shqetësojnë të gjithë konsumatorët në mbarë botën. Kjo i ka bërë që ata të mos jenë të sigurt për produktin që blejnë, apo konsumojnë.

Në të vërtetë, ka disa produkte që nuk kanë nevojë për të shënuar datën e skadencës në paketim, pasi nuk skadojnë kurrë. Është paksa e çuditshme, por është e vërtetë.

Në galerinë e mësipërme, do t’ju tregojmë se cilat janë këto produkte.

Shperndaje