Blitz

 Breaking News

10 gjërat e pabesueshme që ka bërë kompania Apple

March 25
11:14 2016

Të gjithë e njohin Apple. Zakonisht emri i kësaj kompanie lidhet me produkte jo vetëm cilësore, por edhe të bukura nga ana estetike. Mirëpo në shumicën e rasteve, publiku di vetëm kaq për Apple dhe nuk njeh pjesën e fshehur të kompanisë, disa gjëra që kanë dalë në treg, por për një arsye apo tjetrën nuk kanë marrë shumë famë. Shfletoni galerinë dhe po, edhe këto Apple janë.

1. Kamera dixhitale

1. Kamera dixhitale
Picture 1 of 10

Apple nuk e ka shpikur kamerën dixhitale, pasi këtë e ka bërë Kodak në 1975-n. Megjithatë, Apple ka qenë një nga kompanitë e para që ka ofruar kamerën dixhitale si produkt për konsumatorët. Dizenjimin e aparatit e ka bërë Apple, ndërsa montimin e pjesëve e ka bërë Kodak. Edhe pse interesante si gjetje, ky produkt nuk pati jehonën e kërkuar, ndaj Steve Jobs e ndaloi qarkullimin e aparatit dixhital në një kohë të shkurtër.

Share