Blitz

 Breaking News

Ushqimet që sugjeron një instruktor palestre

April 20
17:54 2016

Peshku ton

Peshku ton
Picture 1 of 12

Përpara stërvitjes së mëngjesit duhet të konsumoni peshk ton me domate, vaj ulliri dhe pak rigon. Kjo ju siguron uljen e proteinave dhe të yndyrave esenciale. Peshku ton është një nga 6 llojet e peshkut që ju ndihmojnë të bini në peshë.

Jeni të lodhur nga dietat? Mjafton të pyesni një instruktor se çfarë duhet të hani. Shumë ushqime, që ju mendoni se nuk janë të shëndetshme, në të vërtetë luajnë një rol shumë të rëndësishëm në organizëm. Shfletoni galerinë me disa nga ushqimet që duhet t’i keni pjesë të dietës ushqimore.

Tags
Share