Blitz

 Breaking News

Tetë ushtrimet efektive për të holluar fytyrën

Tetë ushtrimet efektive për të holluar fytyrën
October 03
19:05 2017

Shumë njerëz preferojnë të kenë një fytyrë më të hollë dhe të tonifikuar. Ndonjëherë dietat ju ndihmojnë të bini në peshë por fytyra sërish nuk ndryshon.

Për të ndryshuar formën e fytyrës dhe për tu dukur më të hollë duhet të keni parasysh disa ushtrime efektive.

Bëni të katërta shkronjat nga një herë aq sa ju të mundeni.

Përsëriteni 3 herë, 5-10 sekonda.

Mbani kokën drejt dhe më pas ngriheni lart rreth 10-15 herë.

Përsëriteni 5 herë.

Qëndroni në këtë pozicion 3 minuta.

Qëndroni 10 sekonda në të njëjtën anë.

Përsëriteni 5-6 herë, qëndroni 5-10 sekonda.

Përsëriteni 10 herë.

Qëndroni 30 sekonda përsëriteni 10 herë.

/Blitz.al/

Share