Blitz

 Breaking News

Nuk keni kohë për palestër? Ja disa ushtrime që mund t’i bëni në çdo kohë

Nuk keni kohë për palestër? Ja disa ushtrime që mund t’i bëni në çdo kohë
July 14
17:41 2016

1

Picture 1 of 3

Filloni me nxemjen dhe më pas kërceni lart- poshtë nga një trampolinë, me lëvizje gjarpëruese. Përsëriteni edhe në anën tjetër. Sigurohuni që i gjithë trupi juaj të jetë në lëvizje. Bëni 3 grupe me nga 15 copë. Ky ushtrim është tërheqja fillestare dhe ka ndikim shumë të ulët dhe të lehtë në kyçet e këmbëve.

Tashmë është pak vonë për të filluar stërvitjen dhe për të bërë trupin që dëshironi për në plazh. Por ka një zgjidhje. Ju mund të bëni disa ushtrime për muskujt e barkut dhe kardio, të cilat do t’ju ndihmojnë të humbisni më shpejt kalori dhe të tonifikoheni. Shfletoni galerinë për të parë disa ushtrime me të cilat duhet të punoni intensivisht, për të arritur rezultatin e dëshiruar në pak kohë. Mos harroni të bëni një pushim prej 10-15 minutash pasi të keni bërë këto ushtrime. Bëni streatching pas përfundimit, sepse është mjaft thelbësor dhe do t’ju qetësojë.

Tags
Share