Blitz

 Breaking News

Mjaftojnë 15 minuta për të arritur format e duhura

Mjaftojnë 15 minuta për të arritur format e duhura
April 12
16:29 2017

Shumë njerëz nuk kanë kohë që të shkojnë në palestër, por kjo nuk do të thotë se nuk mund të mbani trupin tuaj në formë. Mjaftojnë vetëm disa ushtrime në shtëpi që të arrini të keni format e dëshiruara.

Ushtrimet më poshtë nuk zgjatin më shumë se 15 minuta dhe falë tyre mund të arrini peshën e kërkuar.

Disa rregulla bazë:

  • Para se të filloni ushtrimet duhet të keni nxehur muskujt tuaj, bëni disa ushtrime nxehjeje.
  • Vendosni një alarm për 15 minuta.
  • Përsëritini këto ushtrime tri herë në javë, jo çdo ditë.
  • Pas tri javësh bëjini këto ushtrime për 20 minuta.

Explosive Sumo Squat- 12 herë

Tap-Up- 12 herë

Power Thrusts- 12 herë

Plank Pike- 12 herë

Laterals- 12 herë

Single-Arm Iso Hold- 3 herë me secilën dorë

Tuck Jump- 12 herë

/Blitz.al/

Share