Blitz

 Breaking News

Mënyrat për të djegur sa më shumë kalori gjatë ditës

Mënyrat për të djegur sa më shumë kalori gjatë ditës
July 27
19:15 2016

Nëse kërkoni të digjni më shumë kalori gjatë ditës duhet të dini se si t’i shpenzoni ato edhe duke ndenjur në shtëpi. Duhet të bëni disa lëvizje të thjeshta, por që të humbni shumë kalori. Më poshtë do të gjeni se çfarë duhet të bëni gjatë ditës për të humbur më shumë kalori.

  • Duhet të djersitni sa më shumë. Kështu që hidhuni dhe bëni “squats” ndërkohë që jeni duke bërë punët e shtëpisë.
  • Qëndroni në ajër të kondicionuar. Temperatura e ulët ose ndryshe i ftohti ju ndihmon që trupi të punojë dhe të djegë sa më shumë kalori.
  • Kur shikoni televizor uluni në dysheme. Kur të ngriheni dhe të uleni përsëri do të detyroni muskujt të punojnë më shumë.
  • Programoni telefonin që t’ju rikujtojë çdo 30 minuta që të lëvizni dhe mos qëndroni në të njëjtin vend për një kohë të gjatë.
  • Shtojini 5 minuta më shumë shëtitjes tuaj për të bërë disa ushtrime.
  • Ngrini pesha gjatë ditës të cilat duhet të kthehen në ushtrime kardio për ju dhe do të humbni sa më shumë kalori. /Blitz.al/
Share