Blitz | Kliko dhe Informohu

 Breaking News

Kjo stërvitje prej 4 minutash mund t’ju zëvendësojë 1 orë palestër

Kjo stërvitje prej 4 minutash mund t’ju zëvendësojë 1 orë palestër
December 16
18:16 2016

Sigurisht që ushtrimet prej 1 ore në palestër mund të jenë shumë të mira, por jo gjithkush mundet që t’i realizojë ato në mënyrë të efektshme. Ndaj, nëse jeni njëri prej atyre që nuk i pëlqen aspak ushtrimet e palestrës, sepse ju marrin shumë kohë, mund të provoni këtë rutinë prej 4 minutash në mënyrë që të keni po të njëjtin efekt.

Veproni sipas ushtrimeve që tregohen në ilustrimet e mëposhtme dhe mundohuni që të respektoni orarin që kanë vendosur ekspertët për përmbushjen e tyre:

  • Ushtrime për të pasmet (squats). Koha: 60 sekonda

1

  • Pompa. Koha: 30 sekonda

2

  • Pozicioni i “ngjitjes së maleve”. Koha: 30 sekonda

3

  • Ushtrime për kofshët. Koha: 60 sekonda

4

  • Ushtrime me të hedhur. Koha: 45 sekonda

5

/Blitz.al/

Share