Blitz

 Breaking News

Kjo është lista e ushqimeve që as nuk duhet të çoni nëpër mend për të konsumuar nëse bëni palestër

Kjo është lista e ushqimeve që as nuk duhet të çoni nëpër mend për të konsumuar nëse bëni palestër
May 05
15:25 2017

Edhe pse shumica e ekspertëve thonë se nëse hani gjithçka, por në mënyrë të moderuar do të jeni shumë në rregull me shëndetin tuaj, kjo nuk është domosdoshmërisht e vërtetë. Ka qenë pikërisht Michelle Schoffro, një dietolog i vjetër, i cili ka prezantuar një teori të re, ku thuhet se ne nuk duhet të konsumojmë asnjëherë produktet që nuk kanë asnjë vlerë ushqyese. Por duke qenë se lista e këtyre produkteve mund të jetë e gjatë, ai ka renditur 5 prej tyre që janë më problematiket.

“Sidomos personat që merren më një aktivitet fizik nuk duhet të konsumojnë asnjëherë produktet e mëposhtme sepse do ta kenë shumë të vështirë që të gjejnë rezultatet që kërkojnë dhe puna e tyre nuk do të duket aspak”, – ka thënë ai.

1 – Lëngjet e gazuara, por që lexojnë se janë dietike.

2 – Lëngjet me gaz në përgjithësi.

3 – Petulla të shoqëruara me produkte të tjera ose jo.

4 – Hot dog.

5 – Bacon (që gjendet rëndom te sanduiçet).

/Blitz.al/

Share