Blitz

 Breaking News

Frutat që ju ndihmojnë të digjni yndyrat në bark

Frutat që ju ndihmojnë të digjni yndyrat në bark
June 17
12:31 2016

Frutat ju ndihmojnë për të rënë në peshë, por disa thonë se frutat ju shtojnë në peshë sepse kanë sheqer. Por çfarë duhet të dimë në të vërtetë?
Frutat janë ushqime të shëndetshme dhe janë pjesë të shumë dietave të mira. Por jo gjithmonë duhet të maten nga kaloritë sepse boronica mund të ketë të njëjtat kalori me një “donuts”. Në këtë rast do të ishte më mirë të hanit boronica. Problemi i vetëm te frutat qëndron se kanë sheqer dhe kalori, por të gjitha ushqimet kanë sheqerna të ndryshme. Sheqernat e tepërta mund t’i luftoni me stërvitje, sepse përveç pjesës që frutat kanë sheqerna, disa prej tyre ju ndihmojnë për të djegur yndyrat e barkut. Madje ato janë ushqime të shëndetshme. Ushqimet që ju ndihmojnë për të humbur yndyrat në bark janë bananet, shegët, manaferrat, boronicat, dardhat, mollët, qitrot.

Tags
Share