Blitz

 Breaking News

Doni një trup perfekt? Ja cilët duhet të ndiqni në Instagram për t’ju mësuar

June 18
14:04 2016

Kayla Itsines (@kayla_itsines)

Kayla Itsines (@kayla_itsines)
Picture 1 of 10

Profili i kësaj "guruje" australiane të fitnesit është plot me ushtrime 28-minutëshe, të cilat mund të bëhen edhe nga njerëzit që nuk shkojnë në palestër.

Vera sapo ka ardhur dhe ju e dini se ç’do të thotë kjo, apo jo?

Është koha kur duhet të ndiheni më në formë se kurrë, por jo gjithmonë për këtë gjë duhet të shkoni në palestër.
Më sipër ju kemi listuar një grup me 10 profile të ashtuquajtur “fitstagram” në Instagram, prej të cilëve do të mësoni t’i jepni “ritmin” e duhur trupit tuaj për të qenë sa më në formë.

Nga krahët te muskujt e barkut, “gurutë” e Instagram-it ju tregojnë ushtrime që ju ndihmojnë çdo pjesë të trupit.

Doni të ndiheni më mirë, më të fortë, më të shëndetshëm? Ndiqni personazhet e galerisë…

Tags
Share