Blitz

 Breaking News

Gjashtë ushtrime për të luftuar celulitin vetëm në dy javë

Gjashtë ushtrime për të luftuar celulitin vetëm në dy javë
July 17
15:41 2017

Pothuajse të gjitha femrat vuajnë nga celuliti dhe për to është një problem i madh. Ai formohet si p-asojë e  kequshqyerjes dhe krijimit të yndyrnave në trup. Shumë vajza përdorin kremra të ndryshme por jo gjithmonë shohin efekt, pasi është shumë e rëndësishme që ato të bëjnë edhe ushtrime fizike.

Më poshtë do të shihni 6 ushtrimet që do t’ju ndihmojnë të zhdukni celulitin për vetëm 2 javë:

2 sete nga 12 copë me secilën këmbë

3 sete nga 8 copë

3 sete nga 20 copë

5 sete nga 12 copë

2 sete nga 15 copë me secilën këmbë

2 sete nga 20 copë.

Shënim: për 2 javë bëni 2 ditë ushtrime 1 ditë pushim dhe rinisni sërish./Blitz.al/

 

 

Share