Blitz

 Breaking News

7 ushtrime që nuk duhet të bëni në palestër

April 13
19:39 2016

1

1
Picture 1 of 7

Ju mund të përdorni një peshë të rëndë për t'u ndier të fortë. Por kur zbrisni nga kjo pajisje ndjeni që ju djegin muskujt. Kjo është shumë e rrezikshme. Ju mund të bëni një lëvizje të befasishme të këmbëve dhe kjo është një arsye që këmbët tuaja duhet t'i mbani jashtë saj dhe jo njëlloj me trupin.

Në palestër, shpesh duke përdorur çdo lloj pajisjeje, bëjmë ushtrime të gabuara, të cilat janë të paefektshme dhe të rrezikshme. Shfletoni galerinë për të parë disa prej ushtrimeve prej të cilave duhet të hiqni dorë.

Tags
Share