Blitz

 Breaking News

6 mitet e dietave që duhet t’i injoroni

6 mitet e dietave që duhet t’i injoroni
January 25
18:00 2017

Duke u munduar të mbani një dietë ju shpeshherë merrni shumë këshilla, të cilat nuk janë të vlefshme por janë thjesht mite. Ju nuk merrni parasysh problemet që mund t’ju shkaktojë përdorimi i këtyre dietave. Për shembull, keni marrë disa këshilla të cilat nuk janë aspak të mira dhe duhet t’i injoroni.

Ja disa nga mitet e dietave që duhet të injoroni:

  • Smoothies dhe lëngjet mund të zëvendësojnë një vakt të shëndetshëm.
  • Ulja e kalorive është gjëja më e rëndësishme në qoftë se do të doni të bini në peshë.
  • Çdokush duhet të marrë vitamina shtesë përveç ushqimeve.
  • Ju duhet të hani sa më ushqime jeshile.
  • Dietat nuk funksionojnë te të gjithë njëlloj.
  • Të hash shëndetshëm është e kushtueshme./Blitz.al/
Share