Blitz

 Breaking News

15 zakone që ju bëjnë të digjni 100 kalori çdo ditë

15 zakone që ju bëjnë të digjni 100 kalori çdo ditë
April 20
17:31 2016

Ju çdo ditë humbni deri në 100 kalori dhe nuk e kuptoni këtë. Punët apo veprimet që bëni gjatë ditës ju bëjnë t’i humbni këto kalori pa e kuptuar. Ju shpenzoni energji dhe bashkë me energjinë ikin edhe kaloritë. Më poshtë do të gjeni 15 zakone të përditshme që ju ndihmojnë në humbjen e kalorive.

 1. Lani enët për 40 minuta.
 2. Rregulloni flokët për 35 minuta.
 3. Kujdeseni për një fëmijë për 25 minuta.
 4. Flisni në telefon për 35 minuta dhe instinktivisht bëni xhiro rreth e rrotull dhomës.
 5. Lëvizni dhe ndërroni vendin e mobilieve tuaja për 30 minuta.
 6. Kërceni si të ishit një divë e muzikës për 20 minuta.
 7. Bëni ecje për 20 minuta në ditë.
 8. Gatuani ushqimet e preferuara për 40 minuta.
 9. Pastroni shtëpinë për 25 minuta.
 10. Dilni për pazar për 60 minuta dhe në këtë rast kujdeseni për veten.
 11. Kujdeseni për kopshtin dhe lulet për rreth 25 minuta.
 12. Dilni shëtitje me qenin për 30 minuta.
 13. I bëni dush qenit për 25 minuta.
 14. Hekurosni rrobat për 40 minuta.
 15. Fshihni pluhurat në të gjithë shtëpinë për 30 minuta.

Pasi keni bërë këto gjëra të rutinës së përditshme keni harxhuar 100 kalori.

Tags
Share