Blitz

 Breaking News

12 ushtrime të thjeshta për të formuar të pasmet

12 ushtrime të thjeshta për të formuar të pasmet
March 31
14:05 2017

Pothuajse të gjitha vajzat kanë dëshirë të kenë të pasme dhe këmbë të bukura, por për të arritur këtë duhet mjaft punë. Fillimisht duhet të keni shumë kujdes me mënyrën e ushqyerjes dhe më pas duhet të stërviteni shumë.

Një pjesë e tyre nuk kanë kohë të shkojnë në palestër por ju mund të bëni disa ushtrime në shtëpi që do t’ju ndihmojnë shumë për të arritur rezultate të larta. Bëjini çdo ditë këto squats dhe shumë shpejt do të keni trupin që dëshironi.

Squats bazë

Squats with Kickbacks

Sumo Squats

Sumo Squats & Arm Reaches

Squats për muskujt e barkut

Jump Squats

Narrow Squats

Pistol Squats

Curtsy Squats

Split Squats

Side Step Squats

Pop Squats

Programi javor i trajnimit:

 1. Basic squats — 10 copë.
  Squats with kickbacks — 5 copë me secilën këmbë.
 2. Sumo squats — 10 copë.
  Sumo squats & arm reaches — 10 copë.
 3. Squats për muskujt e barkut— 5 copë me secilën këmbë.
  Jump squats — 10 copë.
 4. Narrow squats— 10 copë.
  Pistol squats — 5 copë me secilën këmbë.
 5. Curtsy squats — 5 me secilë këmbë.
  Split squats — 5 me secilën këmbë.
 6. Side step squats — 5 copë me secilën këmbë.
  Pop squats — 10 copë.
 1. Sumo squats — 10 copë.
  Squats për muskujt e barkut — 5 copë me secilën këmbë./Blitz.al/
Share