Blitz

 Breaking News

Vendet më të bukura në Europë, që duhet t’i vizitoni patjetër

July 07
18:45 2016

1. Firence, Itali

Picture 1 of 15

 Europa ka shumë shtete të bukura, nga historia, kultura dhe jeta që kanë. Jeni në dilemë se ku duhet të shkoni? Tashmë e keni një zgjidhje. Italia dhe Spanja janë vendet më të vizituara këtë vit. Duke përfshirë kryeqytetet, por edhe qytetet me një historik të larmishëm, themi se Europa ka shumë vende të bukura për të vizituar. Firence në Itali ka qenë qyteti më i vizituar për këtë vit, duke u ndjekur nga Venecia dhe Roma. Në galeri do të gjeni disa destinacione, të cilat në qoftë se i zgjidhni është e sigurt që do të kënaqeni. Europa ju ofron destinacione me kulturë të veçantë, plazhe, histori dhe mbi të gjitha një kuzhinë speciale.

Tags
Share