Blitz

 Breaking News

Qytetet më të sigurta në botë

May 26
20:37 2016

10. Nju Jork

10. Nju Jork
Picture 1 of 10

Nju Jork është një ndër vendet me sigurinë dixhitale dhe shëndetësinë më të mirë.

Në galeri do të gjeni 10 qytetet më të sigurta në botë. Kur thuhet të sigurta nuk flitet  vetëm për sigurinë, por edhe për aspekte personale, të shëndetësisë, infrastrukturës dhe sigurisë dixhitale.  Këto qytete janë qendrat  më të mëdha dhe më të  zhvilluara në të gjithë botën.

Share