Blitz

 Breaking News

Këto janë 19 suitat më të mira të hoteleve në të gjithë botën

August 04
19:29 2016

19. Rusi

Picture 19 of 19

Siç të dihet, hotelet më luksoze në botë janë ato që kanë edhe suitat më të mira. Megjithatë, sipas një listimi nga ekspertët e hotelerisë, suitat më të mira, më tepër sesa nga kushtet që ka në dhoma, vlerësohen më tepër në bazë të pozicionit ku janë të vendosura dhe ç’është më e rëndësishmja, çfarë pamjeje ofrojnë. Jo rastësisht një suitë me pamje direkte në kullën Eifel në Paris, cilësohet si më e mirë dhe më luksoze sesa një suitë në mes të pyjeve.

Ndërkohë që për një shumicë njerëzish këto suita janë shumë të vështira për t’u frekuentuar sepse kanë çmime marramendëse, të paktën mund t’i shikojmë nëpërmjet fotografive. Mahnitëse apo jo? /Blitz.al/

Share