Blitz

 Breaking News

Këto janë 11 destinacionet më të lira për pushime familjare në Europë

July 27
13:12 2016

1. Korfuz, Greqi – 193 euro

Picture 1 of 11

Sipas një studimi që ka bërë “Post Office Travel Money” është vënë re se disa destinacione shumë të bukura për të kaluar pushime në Europë nuk janë shumë të kushtueshme dhe mund të frekuentohen nga një familje e shtresës mesatare. Në këtë studim, çmimi është llogaritur duke marrë parasysh 3 vakte për një familje me 2 prindër dhe 2 fëmijë, si dhe disa nga harxhimet e nevojshme gjatë një dite në plazh (shezlloni, akullore në breg të detit, nga një pije freskuese dhe kafe).

Këto çmime janë konfirmuar nga zyrat turistike të këtyre vendeve dhe janë mbledhur nga “Balkan Holidays”. Nëpërmjet galerisë ndiqni 11 vende në Europë ku mund të pushoni me familjen tuaj. Kini kujdes, në këtë shifër nuk është përfshirë  pagesa e hotelit ku mund të qëndroni, vetëm harxhimet e tjera të ditës.

Vendet në galeri janë renditur nga destinacioni më i shtrenjtë te më i liri. /blitz.al/

Share