Blitz

 Breaking News

(Foto) Këto janë qytetet më të sigurta në botë!

July 15
11:46 2016

1. Tokio

Picture 1 of 10

Tokio është qyteti më i sigurt në botë, sipas studimit. Jo vetëm që forcat e sigurimit janë mjaft të kualifikuara, por edhe godinat janë ndërtuar në mënyrë të atillë që t'i rezistojnë shumë sulmeve natyrore, qoftë edhe atyre të bëra nga njerëzit.

Një grup kërkimor i “The Economist” me anë të statistikave të mbledhura me vite të tëra kanë krijuar një listë me 50 qytetet më të famshme të botës duke i rankuar për nga pasuria, shëndeti, infrastruktura dhe sigurisht siguria (që ka qenë fokusi kryesor). Duke qenë se ky vit ka shënuar edhe më tepër sulme dhe mungesë sigurie në disa prej metropoleve më të famshme në botë, ky studim mund t’ju vijë vërtet në ndihmë. Nëpërmjet galerisë ndiqni 10 qytetet më të sigurta në botë e që me siguri do të donit t’i vizitonit!

 

Share