Blitz

 Breaking News

“Beach bar”-et që do të donit të vizitonit të paktën një herë në jetë!

July 11
15:19 2016

1. Pelican Bar, Xhamajka

Picture 1 of 15

Në fillim ky vend u konceptua si një vend pushimi për peshkatarët, por pozicioni dhe pamja fantastike e bëri mjaft të frekuentuar edhe nga turistët. Një bar i vogël i ndërtuar me dru ku ju mund të freskoheni me një birrë dhe të konsumoni peshkun më të mirë në botë. Nëse jeni me fat, mund të shikoni edhe ca delfinë nga afër.

Ditë me diell, kokteje, ushqime të mira dhe muzikë – këto janë çfarë kërkojmë të gjithë këtë sezon vere. Keni pyetur ndonjëherë veten se ku mund t’i gjeni të gjitha këto? Ne po ju tregojmë se cilat janë “beach bar”-et që duhet të vizitoni me patjetër për të kaluar eksperienca të mrekullueshme!

Share