Blitz

 Breaking News

20 vende të mrekullueshme që nuk na lejohet t’i vizitojmë

May 31
13:09 2016

2. Diyarbakir, Turqi

2. Diyarbakir, Turqi
Picture 2 of 20

Këtu ndodhet një kështjellë dhe një mur rrethues 5.8 km të gjatë.

Janë disa vende me histori të pasur të cilat nuk lejohet të vizitohen. Kjo ndodh për arsye sigurie ose sepse ka pasur ndonjë konflikt apo incident të mëparshëm në këto vende ndaj dhe kalimi është bërë i pamundur. Megjithatë, edhe pse organizata UNESCO çdo vit rifreskon listën e vendeve të cilat nuk lejohet të vizitohen për shkak sigurie, gjithsesi këto vende mbeten tejet enigmatike jo vetëm për t’i vizituar, por edhe për të pasur një mundësi për të prekur më nga afër historinë.

Nëpërmjet galerisë, ndiqni disa prej këtyre vendeve që fatkeqësisht nuk lejohet t’i vizitojmë.

Share