Blitz

 Breaking News

10 aeroportet më të bukur në botë

April 23
17:12 2016

1. Aeroporti i Maltës

1. Aeroporti i Maltës
Picture 1 of 10

Aeroporti i Maltës për herë të parë është në krye të klasifikimeve. Ai rrethohet nga deti dhe është i izoluar nga shkëmbinjtë.

 

Sipas një studimi global, në sondazhin e vitit 2016 janë zgjedhur 10 aeroportet më të bukura në botë. Këto 10 aeroporte ofrojnë peizazhe të ndryshme, që çdokush do të dëshironte t’i shikonte nga dritarja e avionit. Disa aeroporte ofrojnë peizazhe malore, disa qendrat e qyteteve dhe disa të tjerë pamje të bregdeteve. Në krye të klasifikimit është aeroporti i Maltës. Një pilot  i PrivateFly CEO thotë se të fluturosh në aeroportin e Maltës është një eksperiencë e veçantë. Shfletoni galerinë për të parë se cilët janë aeroportet më të bukur në botë.

Tags
Share