Blitz

 Breaking News

Të gjithë ju që keni profile fallco në Facebook, boll më: Një lajm i keq për ju!

Të gjithë ju që keni profile fallco në Facebook, boll më: Një lajm i keq për ju!
October 02
20:53 2017

Rrjeti  social Facebook , pak javë përpara zgjedhjeve parlamentare në Gjermani, që janë mbajtur me 24 shtator, hoqi dhjetëra – mijëra profile të rreme të regjistruara në Republikën Federale, tha zëdhënësi i Facebook-ut, Richard Allen.

“Pas raporteve të ndërhyrjes të huajave në zgjedhjet presidenciale në Shtetet e Bashkuara dhe Francë në bashkëpunuam me autoritetet gjermane për ta bërë Facebook-un një mjedis të sigurt për përfshirjen natyrore të qytetarëve në jetën shoqërore”, tha Allen.

Në  Facebook ekzistojnë shumë adresa dhe profile fallco të cilët përdoren për aktivitete të dyshimta dhe shpesh herë njerëzit bien pre e provokimeve dhe ngacmimeve të mëdha.

Tashmë duket se këtyre po i vjen fundi dhe shpresojmë që të gjithë që veprojnë në këtë mënyrë t’i bëjnë një kthesë trurit përpara se të jetë shumë vonë.   /Blitz.al/

Share